Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujuća snimka

VIDEO Tučnjava kod Rebra: Psovali jedni druge pa se počeli mlatiti šakama

Tučnjava ispred KBC Rebro
Foto: Screenshot
1/4
12.10.2020.
u 22:01

Žena i stariji muškarac, koji su zajedno bili na parkingu, uzrujali su se jer je drugi muškarac navodno parkirao tamo gdje nije smio

Verbalni obračun pored ulaza u KBC Zagreb prerastao je u ponedjeljak u tučnjavu između više osoba. Do okršaja je navodno došlo oko problema s parkiranjem, a uslijed incidenta izmijenile su se brojne psovke, uvrede te prijetnje, a potom i udarci.  

Snimka obračuna proširila se društvenim mrežama, a sve je počelo psovanjem i prijetnjama o zvanju policije. Žena i stariji muškarac, koji su zajedno bili na parkingu, uzrujali su se jer je drugi muškarac navodno parkirao tamo gdje nije smio. Ona je držala mobitel u ruci te smirivala starijeg muškarca, no u jednom je trenutku udarila muškarca u crvenom. On joj je udarac uzvratio i pogodio je nogom, a nakon toga situacija je eskalirala. 

Pridružio joj se stariji muškarac kojeg je muškarac u crvenom nokautirao. Stariji je muškarac pao, što je još više uzrujalo ženu koja je nastavila s prijetnjama i tvrdila da joj je sin policajac. Drugi su se prolaznici uključili te ih uspjeli rastaviti, no žena je potom krenula napadati muškarcu koji je snimao video. 

Kako je potvrđeno za 24sata iz zagrebačke policije, dojavu o svađi i tučnjavi dobili su oko 10 sati. Na kraju su tri čovjeka dobila su prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. 

Ključne riječi

Komentara 95

Avatar vila velebita
vila velebita
07:09 13.10.2020.

Sada se vidi koliko svima fali Nacionalna sveučilišna bolnica u Blatu... Tamo bi se mogao napraviti ogroman parking, jer fućkaš bolnicu bez parkinga...

ZG
zgzg1234
00:03 13.10.2020.

Fina zena. zna napadat i tuc, a kad dobije po njuski ce bit plac i drama, borba za zenska prava.

MO
modovisisajteMaraschino
22:19 12.10.2020.

Mene na Rebru je isto jedan išao fizički napasti jer sam ga molio da pusti mene na invalidsko mjesto jer sam invalid. Nema tu više obzira, kulture, poštovanja. Morate biti naoružani ako želite zaštitu jer svakakvih ima a sve dalje bit će sve luđe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije