Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Rally

Snimka s utrke u Hrvatskoj postala hit: Mladići nisu mogli vjerovati što se dogodilo kad je auto projurio

Foto: Instagram
1/5
25.04.2021.
u 14:01

Videom su postali hit na društvenim mrežama, toliko da ih je na svom Instagram profilu objavila i stranica "volim Hrvatsku".

Croatia Rally, najveći sportski događaj u Hrvatskoj počeo je 22. travnja ceremonijalnim startom kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. U nedjelju, na zadnjem danu utrke, jednom je trkaćem automobilu usred vožnje ispao kotač.

Prisutnih par gledatelja snimali su video utrke ne sluteći što će zapravo uhvatiti snimkom. Kada su ugledali da je kotač odletio s auta, povikali su: "GLE KOTAČ!", ali su jedno drugog također pitali jesu li snimili to.

Videom su postali hit na društvenim mrežama, toliko da ih je na svom Instagram profilu objavila i stranica "volim Hrvatsku". 

"GLE KOTAČ! Suvenir je na sigurnom. Ekipa koja nas je jako nasmijala (objava prije) uživa u ogromnoj popularnosti nakon nezgode na WRC-u gdje su došli do gume automobila koji je vozio slavnu utrku", napisali su uz objavu.

Podsjetimo, WRC u Hrvatskoj trajao je četiri dana, a u našu je državu stiglo 1200 sudionika, natjecatelja i pratećeg osoblja.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Navaljni
Navaljni
14:50 25.04.2021.

Ne mogu ni zamislit kako bi bilo da su otkrili vatru, kad je ovakva reakcija na kotač

DU
Deleted user
15:15 25.04.2021.

Jak hit... Kao i članak

MO
modovisisajteMaraschino
17:10 25.04.2021.

ti kotač ja kazetofon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije