Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena spola
Povratak na članak

VIDEO Tri godine fotkama bilježio svoju transformaciju u djevojku

Mladi Australac počeo se fotografirati prije tri godine. Video je postavio na YouTube

Komentari 6

ZE
zendraf
15:11 10.01.2013.

Eto, spolni odgoj u školama samo želi reći da na svijetu i ovakve stvari postoje, što je činjenica, kao što vidimo. I da su i takve osobe isto ljudi koji zaslužuju poštovanje kao i svi ostali. A crkva to pokušava negirati.

VL
SE
Sejo
15:35 10.01.2013.

Jos samo da ugradi silikone

VL
LI
LILLIT
16:40 10.01.2013.

To je u stvari tragedija, kad se bice (musko ili zensko) tako ruzno osjeca u vlastitoj kozi. Ni priroda nije savrsena. Steta.

VL
FR
Freedooom
18:42 10.01.2013.

spolni odgoj je tu da nam ovakve stvari ,,prisilno nametne kao normalne i protiv te perverzije treba da se borimo svi a ne samo crkva,,. Ali da smo dostojanstveni politika nebi ni dosla na ovakvu ideju ( ili tko vec stoji iza toga) ali mi to nismo. Drazi su mi primitivni cobani nego ovo moderno drustvo koje sebe naziva ,, civilizacijom,,. Mi smo odavno izgubili smisao za ljudske vrijednosti, pretvorili smo se u kukavice i konzumente. Farma nas kljuka medikamentima, politicari obmanjuju, drustvo se drogira, djeca se ubijaju po skolama, masakri pred nasim ocima a mi i dalje se ponasamo kao da je sve u red( kukavice). Vjerijem da mnoga djeca i neznaju da nekad nije postojala coca cola i da misle da paradajz raste u konzumu. Da mi smo moderna ,,civilizacija,, i svi koi to ne prihvataju su zatupljeni.

VL
CL
ClinOr
07:58 11.01.2013.

Nitko ne kaže da čovjek nema pravo promijeniti spol. Nek promijeni. Tko mu brani. Ali to nije i neće nikad bit normalno. Ako si genetski muškarac, kako onda možeš genetski bit žena "zarobljena u tijelu muškarca"?

VL
IM
Immanuell
12:57 11.01.2013.

O God..... Ha - ha! @Taxi..... Ajme....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.