Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ TEŽIH OZLJEDA

VIDEO Od ovoga srce staje: Auto naletio na ženu s djetetom, oboje čudom preživjeli

Youtube Screenshot
20.12.2023.
u 12:37

Kolica u kojima se nalazilo dijete zapelo je za automobil, no dijete nije dobilo teže ozljede

Strašna nesreća koja se nedavno dogodila u Solihullu, u Engleskoj, umalo je bila kobna za majku i njeno dijete u kolicima, nakon što se automobil u naletu doslovno zabio u njih, a jedino što ih je u toj situaciji spasilo bio je stup koji je zaustavio vozilo da direktno naleti na obitelj. Naime, cijeli dramatični incident snimile su i nadzorne snimke na kojima se jasno vidi što se dogodilo.

Prema snimci, sve se odvilo ove subote u poslijepodnevnim satima, kada je majka šetala ulicom sa svojim djetetom u kolicima. Nakon nekoliko trenutaka vidi se da iz suprotnog smjera dolazi automobil većom brzinom i prolazi po nogostupu, nakon čega se zabija u stup. Vozilo se potom odbilo od stupa i strovalilo na majku i dijete, a prava je sreća što su oboje preživjeli bez većih ozljeda, prenosi Mirror

POZOR: UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Nakon što su vidjeli što se dogodilo, djelatnici lokalne trgovine izjurili su van kako bi pomogli majci i djetetu, ali i vozačici koja je bila ozlijeđena. Kolica u kojima se nalazilo dijete zapelo je za automobil, no dijete nije teže ozlijeđeno.

– Jedan od naših zaposlenika pomogao je vozačici jer joj je lice krvarilo. Bila je zbunjena i iz automobila je morala izaći kroz prtljažnik. Nikada nismo vidjeli ništa slično. Kolica su završila ispod vozila – ispričao je zaposlenik.

POVEZANI ČLANCI:

– Ne znam kako su majka i dijete preživjeli. Djevojčica je ozlijedila nogu, a majka je bila traumatizirana svime. Vjerojatno je reagirala po majčinskom instinktu. Čudo je što su kolica završila ispod automobila, ali ne i dijete – dodao je drugi svjedok.

>> VIDEO Izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u ogradu kod NK Hrvatski dragovoljac

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije