Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Tramvaj se u sekundi ispraznio zbog ovog poteza mladića, no mogao bi imati problema

Kako javlja portal Bruzz.be, prošle je godine STIB-MIVB prevezao 1,5 milijuna putnika, a njih 5,6 posto nije imalo karte.
02. svibnja 2019. u 17:08 18 komentara 24453 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Belgijska prijevoznička tvrtka STIB-MIVB razmatra sve mogućnosti koje može poduzeti protiv jednog mladića koji je početkom tjedna ušao u tramvaj i upozorio ljude da ih na idućoj stanici čeka kontrola.

Oduzima dah VIDEO Pogledajte kako veliki meteor pada na Zemlju

- Kontrola je na sljedećoj stanici, s njima je policija - povikao je s vrata tramvaja jedan mladić u briselskoj četvrti Sint-Jans Molenbeek.

- Siđite ako nemate karte - dodao je mladić nakon čega se tramvaj ubrzo počeo prazniti. Putnici su bili oduševljeni ovim potezom i svi su mu počeli zahvaljivati na potezu. Iste su reakcije i na Facebooku kojim se video počeo širiti. 

An Van hamme, glasnogovornica tvrtke, poručila je kako razmatraju zakonske mogućnosti vezano uz ovakve dojave koje su mogu pronaći i na stranicama društvenih mreža. Rekla je i kako je poticanje na ovakvu vožnju protuzakonito.

Kako javlja portal Bruzz.be, prošle je godine STIB-MIVB prevezao 1,5 milijuna putnika, a njih 5,6 posto nije imalo karte.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • marli:

    A kazna za one koji na radiju javljaju gdje patrola mjeri brzinu ? Jeli to isto poticaj da se ne kažnjavaju manijaci na cestama ?

  • zimerman:

    Sramota na sto je Europa spala.Prije nego sto su ljevicari naprimali doktora I inženjera ovo je bilo nezamislivo .Stvarno je žalosno gledati kako propada zapadna civilizacija.

  • zimerman:

    Ljudi dali možete vijerovati !!@,......OVO SE DOGADJA U BELGIJI ,zemlji koja je do juce bila primijer kulture i poštenja.