Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO Tornado snimljen na Santoriniju, podigao montažnu kuću u zrak

TikTok screenshot
29.09.2023.
u 15:46

Jak vjetar u jednom je trenutku podigao montažnu kuću u zrak i prevrnuo je, no navodno nije bilo ozlijeđenih

Snažniji tornado snimljen je ovog četvrtka u mjestu Karteradosu na popularnom grčkom otoku Santoriniju, koji je, prema snimci koja je objavljena na društvenim mrežama, podigao cijelu kuću u zrak. 

Snimka je objavljena na TikToku, a navodno je cijela scena snimljena u četvrtak. Vidljivo je kako je jak vjetar u jednom trenutku podigao montažnu kuću u zrak i prevrnuo je, noseći sa sobom veliku količinu prašine i pijeska. Navodno nije bilo ozlijeđenih osoba.

@kaloudis_theodoros Δυνατός αέρας σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2023 σήκωσε στον αέρα λυόμενο σπίτι στον Καρτεραδο Σαντορινης ευτυχως χωρις θυματα.#foryou #fu #ekloges2023 #santorinigreece #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Καλούδης Θεόδωρος

Inače, Grčka se po drugi puta u tri tjedna suočava s jakim nevremenom, a posebice je pogođen grad Volos koji je bio poplavljen u oluji koja je poharala područje krajem kolovoza, popraćena višednevnim kišama koje su aktivirale i klizišta. Novo nevrijeme uzrokovalo je nestanak struje na tom području, prenosi The Greek City Times, dok su neki kvartovi bili puni blata koje je donijela kiša. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Samoubilački napad na vjerskoj procesiji: Najmanje 50 ljudi poginulo u eksploziji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije