Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENO NEKOLIKO OSOBA
Povratak na članak

VIDEO Prosvjed u Londonu: Tisuće ljudi izašlo na ulice zbog strogih mjera

Sadašnje vladine mjere osuđuju kao put prema tiraniji i državnom nadzoru.

Komentari 7

DE
DESNO
23:28 24.10.2020.

Boris Johnson je dobar premijer, uspješno je svoju zemlju izvukao iz ralja EU-a

VL
KE
Kendra
10:45 25.10.2020.

Ovakvo ponašanje zaista nije normalno! Vlastita djeca okreću se protiv svojih roditelja, baka i djedova, svojim ponašanjem pokazuju da im sasvim lako potencijalno potpisuju osmrtnice! Mjera kojom ugrožavaju živote starijih je jednostavno nevjerojatna!

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:46 24.10.2020.

bravo! Možeš raju gnječiti neko vrijeme, ali ne možeš dovijeka. Tako su bili i Srbi (kapa do poda!) izašli na ulice, ali mi.... beskrvni i inertni Hrvati... samo znamo gunđati preko interneta. Nadam se da će se i kod nas skupiti kritična masa, i izaći na ulice!!!! I što onda Vlada i taj kvazi "stožer" postižu? Džaba onda sve dotadašnje mjere opreza, brnjice na licu, distance od 2 m, negrupiranje, itd. itd.... kad gnjevna masa nahrupi na ulice.

VL
NA
Nadalinaaa
10:44 25.10.2020.

Tko je radikalizirao ove prosvjednike u Londonu, one u Milanu, u Pragu, u Bratislavi, u Berlinu, i diljem svijeta? Hitno naći "gnjezdo mržnje" i preodgojiti!

VL
IV
IvanSplit
22:28 24.10.2020.

Ne laprdajte Koron postoj i ona je tu. Medutim sve je preuvelicano. Poznam neke ljude koji su obolili kazu nije nimalo zabavno. . Za mlade ljude je manja opasnost..Zapadne zemlje jos puno vremena nece imat cjepivo. Astra Oxsford i Americki Johanson su u autu. Mozda njemci naprave ali proce jos puno vremena. Nek zamole Ruse,da im pomognu i nauce ih.Kod njih su vec dva cjepiva gotova kaze Ivan Dikic fancinantno. Skoro ce trece bit gotovo kod Rusa cjepivo a cetvrto vjeruju sto ce to cjepivo djelovat decenijan. A mi vjerovatno moramo slusat Brisel ili Amere i nesmjemo kupit Rusko cjepivo jer su oni rekli njet. Nema veze sto narod bude dalje oboljevat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.