Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meksički cirkus

VIDEO Tigar pred užasnutom publikom rastrgao trenera

napad tigra
Hot News Screenshot
04.02.2013.
u 14:05

Podivljala životinja srušila je trenera na tlo te mu izgrizla vrat. Nesretni muškarac nije preživio.

Bespomoćni vriskovi prolomili su se meksičkim cirkusom Suarez kada je podivljali tigar napao i pred užasnutom publikom rastrgao svog trenera Alexandera Crispina (35).

Njega je bijesna životinja srušila na tlo i potom ugrizla za vrat. Incident se dogodio u gradu Etchojoiju, a Hot News javlja da je nesretni Alexander odmah prevezen u lokalnu bolnicu, no preminuo je od ozljeda.

Tigar je odmah nakon napada koji se dogodio u subotu oko 22.30 sati ubijen.

>>VIDEO Kako bi izgledalo da vas napadne tigar? Pogledajte video!

Komentara 20

Avatar lasta mala
lasta mala
14:25 04.02.2013.

Pa vi mučite životinje radi zabave razjarene mase idiota!!!Eto zabave.ZVIJER TREBA BITI U PRIRODI a čovjek može zabaviti drugim vještinama,ne treba mu za to životinja koja u buci i galami ne može nego poludjeti ,napasti i zasluženo ubiti!!!

CR
crocro
14:32 04.02.2013.

Svijetina dolazi gledati kako se muče životinje po kavezima. Životinje treba iz kaveza vratiti majci prirodi, a one koji ih zlostavljaju treba zatvoriti u kaveze. Sramotno je da svijet tome ne može stati na kraj. I da li ovdje žaliti mučitelja divlje životinje ili mučenu životinju. Pa naravno da mi je žao čovjeka, nisam sretan što mu se to dogodilo, ali životinja je postupila prirodno i potpuno je neodgovorna a on za svoj život sam snosi odgovornost. A oni koji bi slučajno zbog ovoga ubili životinju, također nisu ništa drugo zaslužili.

Avatar million
million
18:12 04.02.2013.

Cirkuse gdje se izrabljuju zivotinje i gdje se koriste treba zabraniti !!! Svoju djecu ne vodim u cirkuse gdje su zivotinje dio "schow-a" a tako niti u zoo te sam im lijepo objasnio zasto ih ne vodim tamo , djecaa su to lijepo prihvatila i razumiju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije