Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUNEL ZATVOREN ZA PROMET

VIDEO Teška nesreća u Sloveniji: Kamionom se zabio u kolonu, izbio veliki požar

Screenshot
27.06.2023.
u 11:05

Na tunelu je nastala golema materijalna šteta te je tunel oštećen. Ostat će zatvoren za promet dok se ne provjeri točna šteta te dok se ne osiguraju minimalni uvjeti za promet.

Kamion koji je u ponedjeljak ujutro vozio mariborskom obilaznicom naletio je u tunelu na kolonu vozila koja se sporo kretala. Nakon sudara kamiona s kolonom u kojoj je bila i cisterna, došlo je do požara te se zapalilo nekoliko vozila. Prava je sreća da nitko nije poginuo.

Primož Osojnik, zapovjednik Vatrogasne brigade Maribor, kazao je kako su dobili informaciju da je nakon prometne nesreće izbio požar te da je više osoba ostalo zarobljeno u tunelu. Nisu znali što se točno događalo u tunelu. Osojnik je rekao kako su imali problem s utvrđivanjem tko je iz kojeg vozila.

– Nismo do kraja znali koliko ljudi tražimo – rekao je dodajući kako su na kraju doznali da su svi vozači pobjegli iz vozila, prenosi GPMaljevac.

VEZANI ČLANCI

Na teren je izašlo ukupno 120 vatrogasaca s 33 vozila, a aktiviran je i pokretni ekološki laboratorij koji je uzeo uzorke tvari koje su se prevozile u vozilima. Jedan od kamiona prevozio je robu, drugi automobile, a treći je bio cisterna s kalcijevim karbonatom. Temperatura na visini od pola metra bila je 800 Celzijevih stupnjeva.

Na tunelu je nastala golema materijalna šteta te je tunel oštećen. Ostat će zatvoren za promet dok se ne provjeri točna šteta te dok se ne osiguraju minimalni uvjeti za promet.

Komentara 3

CR
Croatiadobola
11:53 27.06.2023.

Na snimci se vidi da kolona stoji. da se pali crveno svjetlo i da nešto nije u redu. Unatoč tome kamion je prišao velikom brzinom, pokušao izbjeći izravan udarac i onda ipak zapeo za druga vozila. Nadam se postoji kaznena prijava za ovakve situacije, drastično kažnjavanje uz obvezujuće oduzimanje vozačke dozvole.

ZI
ziva__istina
16:48 27.06.2023.

Ajd prevedi sto ti je to osojnik. Ja sam u Hrvatskoj isao u skolu, ali tu rijec osojnik nikad nisam cuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije