Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNI PRIZORI

VIDEO Talijanska televizija prenosila emisiju uživo u vrijeme potresa: Sve se počelo tresti, novinar izašao van

Twitter
09.11.2022.
u 11:36

Dok je Foghetti čitao najnovije vijesti iz tiskanih medija, cijeli studio počeo se tresti, zbog čega se ustao i nakratko izašao iz kadra

Istočnu obalu Italije jutros je pogodio snažan potres magnitude 5.7 po Richteru, a podrhtavanje se osjetilo i u Hrvatskoj, Bosni Hercegovini, pa i u Austriji.

Vatrogasne službe morale su intervenirati u nekoliko mjesta poput Marchea i Ancone, a zasad je zabilježena samo materijalna šteta. 

Osim fotografija i snimki koje pokazuju posljedice ovog potresa, objavljena je i snimka uživo emidije novinara Fano Televizije Massima Foghettija koja je snimljena u vrijeme potresa.

Naime, dok je Foghetti čitao najnovije vijesti iz tiskanih medija, cijeli studio počeo se tresti, zbog čega se ustao i nakratko izašao iz kadra. 

''Pozornost, došlo je do potresa'', viknuo je te se vratio na svoje mjesto, vidno uznemiren. 

Potom je kazao kako se smirilo, ali da će vjerojatno biti više popratnih potresa - što se i dogodilo, zbog čega je nakratko prekinuo program.

>> VIDEO Snažan potres magnitude 5.7 po Richteru pogodio Italiju, a probudio je i Hrvate: 'Osjetilo se ljuljanje zgrade'

Ključne riječi

Komentara 2

TE
Teig1
12:53 09.11.2022.

Dobro da je bio kakav stariji, neustrašivi, ovako u zadnje vrijeme su na ekranima u Italiji mnoge što su preživjele plastične operacije i na velikim štiklama i kojekakvo plesanje tijelesnih djelova, vriska mnogi nebi bili samo začunjeni slikama na televiziji nego nažalost doživjeli srčani udar ovom Hičkokovom režijom.

SS
Sedam_sarmi
14:11 09.11.2022.

Teig1 ne kužim da nekom ovo može biti triger za ovakav kom. Nisu te i takve voditeljice prisutne "u zadnje vrijeme" nego desetljećima. Također preporučam ako nikako drukčije guglati o potresima po Italiji. Bar zadnjih 20 g. Zbrojite žrtve i zapitajte se je li to za podsmijeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije