Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabri zlatar

Video: Suprotstavio se pljačkašu i udario ga nogom u stražnjicu

pljačka (1)
Screenshot YouTube
27.09.2013.
u 09:25

Policija traga za dvojicom pljačkaša koji su upali u zlatarnicu u blizini Messine na Siciliji

Pokušaj pljačke s neočekivanim završetkom dogodio se u blizini Messine na Siciliji. Hrabri zlatar suprotstavio se dvojici pljačkaša koji su mu upali zlatarnicu, a sve su zabilježile nadzorne kamere. 

Snimka je objavljena na YouTubeu, a u njoj je prikazano kako dvojica pljačkaša upadaju u zlatarnicu. Jedan od njih naoružan pištoljem ušao je u susjednu prostoriju u kojoj je bio vlasnik, dok je drugi zgrabio nakit koji je prije toga vlasnik pokazivao mušteriji i stavio ga u ruksak.

U jednom trenutku zlatar je uzeo svoj pištolj, vratio se u prostoriju i suočio se s pljačkašima koji su mu vratili svoj plijen, a on ih je izbacio lupivši pritom jednog od njih u stražnjicu.

Policija traga za dvojicom pljačkaša.  

>> Odbijen zahtjev za zatvorom za pljačkaše Hypo banke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije