Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA DA NITKO NIJE STRADAO

VIDEO Strava na A1: Kod Maslenice se zaletio u kolonu

Maslenica
Croatia Dashcam/Screenshot
06.08.2019.
u 10:48

Automobil je projurio stružući o ogradu. Udario je u nekoliko stupića i zabio se u drugi automobil

Na autocesti A1 kod masleničkog mosta u ponedjeljak ujutro vozač Passata nije na vrijeme uočio kolonu. Projurio je pokraj jednog traka stružući o ogradu. Udario je potom u nekoliko stupića i zabio se u drugi automobil koji je odletio u stranu i zavrtio se.

Zadarska policija potvrdila je da se oko 9 sati prije masleničkog čvora dogodila manja nesreća i da nije bilo ozlijeđenih, javljaju 24sata.

Video: Užas na A1 kod Maslenice (video je preuzet s Facebook stranice Croatia Dashcam )

 

 

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
marcellus
11:16 06.08.2019.

Da trash naslova "Užas na A1", koliko vidim nema nikakvog užasa, vjerojatno ni ozlijeđenih, bar ne ozbiljno, udario toyotu, izvrtila se, ok tip je zaspao za volanom ali nigdje "užasa"

KO
Korda
13:13 06.08.2019.

Genije za upravljacem.

IV
ivamatic27
10:57 06.08.2019.

Koliko ja vidim, nije se zavrtio karavan koji je nesreću i uzrokovao, već neki manji auto kojega je karavan odbacio. Dakle krivi vam je navod. Pogledajte bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije