Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVIO VELIKI POŽAR

VIDEO Strašna nesreća na Floridi: Manji avion se srušio na autocestu punu vozila, dvoje je poginulih

Screenshot/X
09.02.2024.
u 23:49

Do pada zrakoplova došlo je u poslijepodnevnim satima, u vrijeme velikih gužvi. Dok je zrakoplov gorio nasred autoceste, iznad njega bio je helikopter, a policajci su blokirali prolaz ostalim vozilima koji su se kretali u tom smjeru

Privatni zrakoplov na kojem je bilo petero putnika srušio se na autocestu na Floridi, javlja Daily Mail, zbog čega je došlo do ogromne eksplozije. Dvije osobe poginule su, a objavljena je i snimka koja pokazuje razmjere ove nesreće. 

Do pada zrakoplova došlo je u poslijepodnevnim satima, u vrijeme velikih gužvi. Dok je zrakoplov gorio nasred autoceste, iznad njega bio je helikopter, dok su policajci blokirali prolaz ostalim vozilima koji su se kretali u tom smjeru. 

Do nesreće je došlo na autocesti u Collier Countyju na samom jugu Floride, a prve informacije pokazuju da se srušio zrakoplov Bombardier Challenger 600. Zasad je potvrđena smrt dvoje putnika koji su bili na letu, dok je troje preživjelo. 

Pilot je navodno ranije prijavio kvar na oba motora, u vrijeme kada se pripremao za slijetanje. Zrakoplov je putovao prema Naplesu iz savezne države Ohio.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije