Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trčale za zdravlje

VIDEO Stiletto stampedo 'pomeo' grad Austin u Teksasu

stiletto stampedo (1)
Screenshot/Reuters
23.10.2012.
u 14:31

- Tetka mi je umrla prije nekoliko godina i ovo je moje sjećanje na nju i podrška svima oboljelima, kazala je jedna natjecateljica utrke na 100 metara

Nekoliko stotina ljudi okupilo se u subotu u Austinu u Teksasu. Na noge su navukli svoje naljepše i najviše roze potpetice i dali se u trku kako bi podigle svijest o raku dojke, bolesti koja uzima danak kod sve većeg broja žena, a za uspješno liječenje preduvjet je rano otkrivanje.

Iako su žene prednjačile, u utrci su sudjelovali i muškarci, maldi, majke s djecom u kolicima,  vlasnici pasa sa svojim ljubimcima....

- Tetka mi je umrla prije nekoliko godina i ovo je moje sjećanje na nju i podrška svima oboljelima. Nadam se da će jednoga dana naći lijek za rak dojke, rekla je jedna od natjecateljica. 

Utrka je bila duga 100 metara, a natjecatelji su se posebno odijenuli u rozu boju koja je simbol borbe protiv raka dojke. 

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:02 23.10.2012.

neka se odobri vitamin B17 kao i ekstrat ulja od cannabisa. to su lekovi koji garantovano leči rak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije