Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA ZGROZILA JAVNOST

VIDEO Starica pala u dvorištu, a poštar joj odbio pomoći. Pronašli je kako plače u snijegu

Pixabay
16.02.2021.
u 14:57

- Ne mogu pomoći, premoren sam, apsolutno premoren - rekao je 51-godišnji poštar

Snimka na kojoj se vidi kako poštar odbija pomoći umirovljenici koja se poskliznula i pala, izazvala je oštre osude britanske javnosti. Tvrtka Royal Mail pokrenula je istragu, a zaposlenika je suspendirala dok traje istraga.

- Ne mogu pomoći, premoren sam, apsolutno premoren - rekao je 51-godišnji poštar, savjetujući joj da bi trebala nositi papuče. Nakon toga je otišao i ostavio gospođu da leži na tlu.

Incident se dogodio u malom škotskom selu Bainsford, i to na najhladniji dan u veljači, a za sve se doznalo zahvaljujući kameri na ulaznim vratima susjeda umirovljenice, koji su snimku podijelili na društvenim mrežama, prenosi Mirror.

Britanski mediji prenose da umirovljenica boluje od osteoporoze i kreće se samo uz pomoć hodalice. Srećom, 20-ak minuta kasnije naišla je 22-godišnja dostavljačica koja je ugledala gospođu kako plače u snijegu te joj je pomogla da se vrati u svoju kuću.

Gospođa Stewart rekla je da joj se zavrtjelo u glavi, a zatim je pala s gornje stepenice te se udarila u glavu.

Ključne riječi

Komentara 7

NJ
njofra51
16:17 16.02.2021.

engleska, to se kod nas nebi desilo

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
16:33 16.02.2021.

Posljedice radikalnog feminizma i me too sektaštva....

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
14:19 17.02.2021.

Istina , da ju je uhvatio , ona bi tuzila postu za seksualno uznemiravnje , a postar ne bi mogao dokazat da ju nije uhvatio , na zapadu se nikoga ne dodiruje , posebice ne nasamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije