Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

VIDEO Snimljen strašan trenutak pada: Avion se srušio kraj autoceste u Nashvilleu, poginulo petero ljudi

Foto: Metro Nashville Police X
05.03.2024.
u 10:01

Policija je objavila fotografiju s mjesta nesreće na društvenoj mreži X (bivši Twitter), no na društvenim mrežama se pojavila i snimka trenutka pada aviona.

Petero ljudi je poginulo prilikom pada manje letjelice kraj autoceste u Nashvilleu, priopćila je policija.  Zrakoplov je dobio odobrenje za prisilno slijetanje u obližnju zračnu ludu John C. Tune nakon što su izvijestili o kvaru motora u ponedjeljak oko 19:40 po lokalnom vremenu, rekao je glasnogovornik policijske uprave Metro Nashville Don Aaron. Međutim, pilot je rekao kontroli leta kako neće uspjeti doći do piste, navodi CNN.

Letjelica se vrlo brzo srušila nakon toga i zapalila. U ovom trenutku policija istražuje kako bi utvrdili odakle je krenuo let, kao i identitet poginulih. Svjedoci su kazali kako se avion 'očito imao problema kad je letio prema autocesti' prije nego što se srušio. "Sretni što se zrakoplov nije zabio u niti jednu zgradu prije nego što se srušio", naveo je policijski glasnogovornik.

Policija je objavila fotografiju s mjesta nesreće na društvenoj mreži X (bivši Twitter), no na društvenim mrežama se pojavila i snimka trenutka pada aviona.

Pogledajte trenutak pada

Zbog nesreće je djelomično zatvorena autocesta I-40 East, navele su vlasti te se očekuje kako će se u narednim satima otvoriti. No ipak su upozorili građane kako očekuju usporen promet i kašnjenje.

FOTO: Mjesto na kojemu je autobus pun djece sletio s ceste

1/10

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije