Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PODRHTAVANJE

VIDEO Snimka iz Petrinje: Kamera ulovila trenutak potresa

17.08.2021.
u 13:23

Seizmološka služba javila je kako je magnituda potresa koji se dogodio u 1 sat i 58 minuta iznosila 4.2 prema Richteru.

Prilično jak potres pogodio je u noći okolicu Petrinje i Siska, a osjetio se kilometrima daleko. Seizmološka služba javila je kako je magnituda potresa koji se dogodio u 1 sat i 58 minuta iznosila 4.2 prema Richteru.

"Nakon dugo vremena dignuo nas je iz kreveta. Ovaj je bio kratak, ali konkretan", napisao je jedan građanin iz Velike Gorice.

"Znači ovaj je baš podsjetio da nema opuštanja. Taman pomisliš da je s tim gotovo i onda opet paraliza u krevetu. Ljudi moji, užas. Jako je zatreslo", opisao je podrhtavanje jedan naš čitatelj.

Na stranici HR vrijeme objavljena je snimka nadzorne kamere u Petrinji koja je ulovila trenutak potresa. U jednom trenutku kamera se počinje tresti i čuje se gromoglasan zvuk. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar izvidnik1
izvidnik1
06:46 18.08.2021.

Kamera koja je uključena 24 sata dnevno ulovila je trenutak potresa. Kako joj je to uspjelo? Nevjerovatno. Pa to otkriće je za Pulicera a bilo bi dobro da novinaru date barem sedam dana slobodno da se lijepo odmori od tolikog napora. Možda ne bi bilo loše da ga pošaljete u PTSP mirovinu.

DU
Deleted user
13:44 17.08.2021.

Dobra stvar je da nije sve grunulo odjednom lani nego se energija oslobađa u više navrata.

Avatar rpesevski
rpesevski
12:26 19.08.2021.

Dovoljno je da se nešto malo uravnoteži u stratosferi i oslobadja se ogromna kineticka energija. Za covjeka na površini dovoljni su mali pomaci. A mi se u stvari bojimo onih velikih, od 6,5 do 7 Rich. Nitko ništa ne možeže predvidjeti ali su procijene strucnjaka da u Hrvatskoj ipak nebi smjeli biti oni veći, preko sedam nadalje. Ali, to su samo procijene. I ovaj najnoviji je ljudima bio sasvim dovoljan da i dalje žive u strahu kao i svi mi ostali širom RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije