Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Totalni metež

VIDEO Snimka brutalnog napada s Platka o kojem govori cijela Hrvatska

Brutalna tučnjava na Platku
Foto: RTL Danas
1/3
03.02.2023.
u 11:11

Snimka s Platka koja je policiji dokaz u rasvjetljavanju događaja s Platka ipak je procurila u javnost. Nije nimalo ugodna za gledanje, a prikazuje upravo ono što je prije dva dana opisao, u međuvremenu također prekršajno prijavljen, pročelnik riječke stanice Gorske službe spašavanja Marko Andrić. Točno kako je opisao, bio je to kaos i metež u kojem je na kraju sudjelovalo između 10 do 15 osoba.

Događaji na Platku uznemirili su javnost u Hrvatskoj, posebno kada je postalo jasno da su trojica mladića, inače istrenirani borci MMA-a, pretukli i teško ozlijedili jednog pripadnika HGSS-a te jednu ženu. Teže je ozlijeđen i muškarac koji je prvi pokušao pomoći napadnutom HGSS-ovcu. Od prvog dana poznato je da postoji snimka napada koja policiji služi kao pomoć u istrazi. Jučer je procurila u javnost. 

Snimku s Platka ustupio nam je RTL Danas

Javnost i dalje očekuje odgovore nezadovoljna time kako se situacija trenutačno raspliće. Naime, petoricu sudionika tučnjave na Platku policija će prekršajno prijaviti za naročito drsko ponašanje i tučnjavu, a među njima i pripadnika HGSS-a, pročelnika Andrića koji je pokušao pomoći kolegi te muškarca koji je priskočio napadnutom u pomoć. DORH je još jučer izvijestio da čeka izvješće policije te će potom "poduzeti sve radnje kako bi ocijenio jesu li se u postupanju sudionika ovog događaja ostvarila obilježja kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti". 

U međuvremenu, mladić koji je sudjelovao u tučnjavi, jedan od trojice koji su napali HGSS-ovca i ostale, izbačen je iz kluba, a od nasilnika se ogradila i MMA Unija, koja ne želi ni na koji način podržavati takvo nasilničko ponašanje

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

DO
DođiDaTiŠapnem
15:01 03.02.2023.

Zašto niste objavili početak videa na kojem se vidi da je HGSS prvi počeo, bacivši s leđa jednoga od ove trojice?

DU
Deleted user
15:36 03.02.2023.

na Dnevniku hr , na početku snimke se lijepo vidi da osoba u crvenoj jakni/HGSS-ovac/ napada i ruši na tlo osobu u crnoj jakni , i što tu nije jasno .voditeljica na radio Rijeci , na takav komentar odgovara dar odgovara da nitko se ne smije tući , ma molim te , . Tko bi to rekao svom djetetu nemoj se braniti neka tuku što te briga ..pravda je na tvojoj strani .Neka se iznese u javnost koliko su promila imali .

TA
Tarantula
11:24 03.02.2023.

HDZ,policija, Crkva i DORH su na strani MMA boraca i to je bilo jasno vidljivo kao dan! Kao društvo totalno smo potonuli i nema nam spasa. Postali smo najgora moralna septička jama u svijetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije