Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština UN-a

VIDEO Govori se o nuklearnom ratu, a on se smješka: Pogledajte što ruski predstavnik radi dok Zelenski drži govor

Dmitry Polyanskiy
Reuters/PIXSELL
20.09.2023.
u 08:24

"Moramo djelovati ujedinjeno kako bismo porazili agresora i usmjeriti sve svoje sposobnosti i energiju na rješavanje ovih izazova. Kao što su nuklearne bombe obuzdane, isto tako i agresor mora biti obuzdan", rekao je Zelenski. Dok je Zelenski govorio o agresiji na Ukrajinu, ruski predstavnik navodno se podsmjehivao.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao je glavnoj skupštini UN-a da Rusija provodi genocid u Ukrajini i pozvao svjetske čelnike da prisustvuju mirovnom summitu kako bi pomogli u zaustavljanju invazije. Pozvao ih je da se ujedine kako bi porazili Rusiju. Nastavio je da se Rusija mora zaustaviti.

>> VIDEO Skupština UN-a: Dok Zelenski govori o ruskoj agresiji, njihov predstavnik se podsmjehuje
 

"Moramo djelovati ujedinjeno kako bismo porazili agresora i usmjeriti sve svoje sposobnosti i energiju na rješavanje ovih izazova. Kao što su nuklearne bombe obuzdane, isto tako i agresor mora biti obuzdan", rekao je Zelenski. Smatra da se Rusija, koja je naoružana nuklearnim oružjem, mora zaustaviti u "guranju svijeta u konačni rat". Govor je završio riječima "Slava Ukrajini", a na kraju je dobio pljesak dug 30-tak sekundi.

Međutim, dok je Zelenski govorio o agresiji na Ukrajinu, ruski predstavnik navodno se podsmjehivao te se u nekoliko navrata koristio mobitelom i razgovarao s drugim kolegama. Ponašanje ruskog predstavnika vidljivo je na objavljenom videu sa skupštine UN-a, a nije sigurno što je kod Rusa izazvalo podsmjeh.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nestalo u trenu: Devet nebodera u Turskoj srušeno eksplozivom

 

Ključne riječi

Komentara 49

IO
iolio
08:25 20.09.2023.

Ruski agresor se smije kao i milošević 90-tih dok nije završio u Haag-u pa mu više nije bilo smješno.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:59 20.09.2023.

Zelenski mora ići glavom kroz zid, bez obzira na žrtve, jer ako poklekne, gotov je. Ne od Rusa.

PO
poluvodič
09:27 20.09.2023.

Čovjek gleda crtiće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije