Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEPORI OKO GRANICE
Povratak na članak

VIDEO Provokacije iznad Egejskog mora: Turski mlažnjaci došli na 400 metara od grčkog helikoptera

Grčki mediji pišu kako su se turski vojni avioni približili na čak 400 metara od helikoptera u kojem se nalazio grčki ministar obrane.

Komentari 6

DU
Deleted user
09:29 06.05.2020.

Opet sultan zvecka oružjem... Nije mu dost kaj je u Siriji dobil po njonji...

VL
DU
Deleted user
09:29 06.05.2020.

Nema rasprave, ako si ušao u tuđi zračni prostor sa namjerom, očekuj da te sruše i točka! Danas imaju svu moguću tehnologiju i znaju točno svaki cm gdje se nalaze, obične provokacije rješavao bih rušenjem aviona, jer što ti imaš tražiti u tuđem zračnom prostoru bez dozvole ili je špijunaža ili vojni napad, nema trećeg!

VL
MX
Mister X
09:30 06.05.2020.

Šta čekamo zašto se kilavimo mi sa F16, to i nam samo treba... Jer miljarde eura od godinama super turizma nemaju kud da se utroše.... Time bi mi bili gazde gospodari balkana .

VL
AA
aabbcc
10:17 06.05.2020.

Prave svetca od hixsana da mu se ne smijes na 400m primaknuti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.