Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iNCIDENT ISPRED SKUPŠTINE

VIDEO Šešeljev tjelohranitelj palicom napao zastupnike

Incident ispred Skupštine Srbije
Foto: Screenshot
28.05.2019.
u 10:17

Najprije je došlo do verbalnog okršaja kada je Šešelj dobacio uvredljive riječi pripadnicima Dveri, a onda je došlo i do guranja

Ispred Skupštine Srbije uoči rasprave o Kosovu u ponedjeljak, došlo je do incidenta između pripadnika Dveri i SRS-a. Šešeljev tjelohranitelj napao je palicom pripadnika Dveri. Oni se nisu htjeli maknuti kako bi prošao automobil u kojem je bio lider radikala Vojislav Šešelj. Najprije je došlo do verbalnog okršaja kada je Šešelj dobacio uvredljive riječi pripadnicima Dveri, a onda je došlo i do guranja, javlja RTS.

Informativna služba Dveri priopćila je da su zastupnici Dveri držali transparent "Danas izdaja, sutra robija" ispred Narodne skupštine, kada je vozilo Vojislava Šešelja "pokušalo da ih pregazi, a Šešeljev član sigurnosti ih napao palicom". 

"Zastupnici Dveri su ostali mirni, s ciljem da pošalju poruku onome tko je najodgovorniji – Aleksandru Vučiću, da izdaja Kosova i Metohije neće proći", poručili su.

Video: Kuća Vojislava Šešelja u Hrtkovcima

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
16:27 28.05.2019.

Seseljov nos i stomak imaju razlicete postanske adrese

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:55 28.05.2019.

Mnogo lepo haha

TE
TEUTA
16:02 28.05.2019.

Balkanska skola turskih i beckih smjerova !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije