Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA IZVANREDNOJ SJEDNICI

VIDEO SDP-ovci 'doveli' bivše ministre u Sabor pa nasmijali kolege: 'Na uspomenu i dugo sjećanje...'

Foto: Internet TV Hrvatskoga sabora/Screenshot
1/7
20.12.2023.
u 16:55

Uoči samoga glasovanja o novom ministru gospodarstva, više zastupnika zatražilo je stanku. Peđa Grbin najavio je kako on i njegovi kolege iz SDP-a neće biti na glasovanju

Saborski odbori za gospodarsko te za zaštitu okoliša i prirode podržali su u srijedu većinom glasova Damira Habijana (HDZ) kao kandidata za novog ministra gospodarstva koji je poručio da će se u svom radu odlučno suprotstaviti eventualnim nepravilnostima ili nezakonitostima.

Odmah po završetku sjednice odbora, zastupnici su u Sabornici izglasali povjerenje Habijanu koji je prisegnuo za novog ministra

Uoči samoga glasovanja o novom ministru gospodarstva, više zastupnika zatražilo je stanku. Peđa Grbin najavio je kako on i njegovi kolege iz SDP-a neće biti na glasovanju te je kazao: 

VEZANI ČLANCI:

"I što danas radimo? Glasamo o novom ministru koji s gospodarstvom nema veze niti s onim prvim slovom 'g'. Mi u SDP-u u ovom glasovanju sudjelovati nećemo jer ovo naprosto nema smisla, ali prije nego što odemo iz Sabornice, ostavit ćemo vam na uspomenu i dugo sjećanje pojedine od tih entuzijasta i nevjerojatno sposobnih ministara".

Zastupnici su potom napustili Sabornicu, a na svojim su mjestima ostavili fotografije bivših ministara. Sudeći prema reakcijama zastupnika iz drugih stranaka, mnoge je ovaj potez SPD-a nasmijao. 

Komentara 11

KA
Kapitol
23:20 20.12.2023.

Bas je zabavno citati komentare stopostotnih ljubitelja kradezea.. Jos se nisu naucili misliti svojom glavom.

DU
Deleted user
17:45 20.12.2023.

Zašto ne predlože svojeg stručnog ministra? Ja ču osobno glasati (glasovati ) za svaki program i boljeg ministra kada dođe na vlast, ako zna što mu je raditi! Uvijek je pitanje kad se dođe navlast, dali imaš stručnjake koji će će provesti program politike! Ostalo je - lumpenproletarijat politika, mi ne zamo , ali "Možemo" (zaje****** hrv narod !) :) :) Treba znati da znaš, a ne da misliš da znaš! Trebaba izaći minimalno 80% na nove izbore, a koji ne izađu kazniti sa 500 eura! (navdno je tako u nekim zemljama i Australiji)

AB
abcabc
17:32 20.12.2023.

A njihova Željka Antunović je kao imala veze da bude ministrica obrane - kod njih su uvijek dvostruki partijski kriteriji - kad će više izbori da ove iz SDP ne gledamo više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije