Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna vožnja

VIDEO: Sa 65 kilometara na sat skateboardom naletio na jelena

Maro Joković
Foto: Zvonimir Pandža
1/2
01.10.2012.
u 16:59

Skateboarder iz Salt Lake Cityja brzinom od 65 kilometara na sat naletio je na jelena tijekom utrke Buffalo Bill koja se održala ovog vikenda u državi Colorado

Vjerojatno nije ni slutio kakvu će nesreću imati skateboarder koji se spuštao nizbrdo cestom u američkoj saveznoj državi Colorado. Naime, skateboarder je brzinom od 65 kilometara na sat naletio na jelena tijekom utrke Buffalo Bill koja se održala ovog vikenda.

Skateboarder iz Salt Lake Cityja nakon udarca u jelena odletio je na stranu, no srećom, nije teško ozlijeđen već je zaradio samo ogrebotine. Jelen je pak samo otrčao u šumu.

Opasnu vožnju pogledajte u videu.

Ključne riječi

Komentara 4

AU
autoritet
17:08 01.10.2012.

jadni srndać ni kriv ni dužan..

BU
bubaclex
17:14 01.10.2012.

jeste li kad vidjeli kako izgleda jelen zapravo?

IR
ironyx
18:19 01.10.2012.

Prijatelju srne zive u Europi i Aziji.. na Sj. Amerckom kontinentu ih - nema!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije