Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva fora

Video s više od 25 milijuna pregleda: Pogledajte što je ova beba napravila tati!

Beba prevarila tatu
Foto: YouTube
1/5
15.09.2015.
u 09:52

Brazilka Marcelinha Dos Santos snimala je svog muža dok je bebi rezao noktiće, a sve ih je nasmijalo što je beba napravila tati

Svaki roditelj zna da bebe imaju svoje trikove, a snimka jednog takvog na Facebooku je pogledana više od 25 milijuna puta, dok na YouTubeu ima više od dva milijuna pregleda.

Brazilka Marcelinha Dos Santos snimala je svog muža dok je bebi rezao noktiće, a sve ih je nasmijalo što bi beba svaki put kada bi joj se otac približio sa škaricama počela plakati. Kada bi se otac odmaknuo, beba bi se počela smijati.

Kako je izgledalo bebina šala s tatom, pogledajte u priloženom videu!

>> 7 trikova s kojima lako možete uspavati dijete

>> Učili bebu da kaže 'mama', nisu očekivali što će učiniti pas

>> Rekli su da joj je beba mrtva i dali joj tablete za pobačaj, a onda se dogodilo čudo

Komentara 1

DU
Deleted user
11:57 15.09.2015.

Jesenti milu bigulicu, ta vijest me je smlavila, štoviše ostao sam u šoku i nevjerici kao da sam tipičan hrvatski novinar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije