Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poskupljenja
Povratak na članak

VIDEO Rusija se visokim porezima bori protiv alkoholizma

Svake godine zbog prekomjerne konzumacije alkoholnih pića umire stotine tisuća Rusa

Komentari 6

FO
Folirant
12:48 07.01.2013.

Jos jedan pozitivan potez Rusije i njene vlade Davaj bracuska.

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
14:42 07.01.2013.

Izgleda da ce Depardieu morati opet emigrirati :-(

VL
Avatar El Indio
El Indio
15:15 07.01.2013.

Svake godine zbog prekomjerne konzumacije alkohola umire stotine tisuća Rusa. --------------------------------------------------------------------------------------------- Sve uredu, ali kad bubnu takve cifre od stotinu tisuca......... Jos stotine tisuca umire zbog cigareta Stotine tisuca pogine na cestama Stotine tisuca prirodnom smrcu Stotine tisuca umire zbog raznih bolesti Stotine tisuca umiru zbog drugih razloga Znaci svake godine umre priblizno miliun Rusa

VL
DU
Duncan
17:16 07.01.2013.

Abramovič je na svojoj Kamčatki još pre nekoliko godina ukinuo gotovinske plate, svi dobijaju zaradu na karticu. To zato, da ne bi kupovali samogon kod seljaka. A u dragstoru, na karticu, rakija skuplja nego u Švedskoj. Međutim se rabočenici dosetili,i, pa kupuju raznu robu i menjaju sa seljacima. Pa, zašto onda Roman ne ukine karticu? Zato, jer su i dragstori njegovi, pa naplaćuje svom pučanstvu veću maržu nego drugi trgovci. Eto, kako komunisti čine sve za svoj narod, kao one rudarske kompanije u prvobitnoj akumulaciji, kad su sve trgovine bile njihove, a cene u njima, i na Vrškoj Čuki bile tri puta veće nego u bogataškim kvartovima Njujorka! Ne bojte se, i sa ovom brigom za zdravlje ima Putin da zavuče ruku duboko u plitak džep svojih kmetova, gledajte samo, kako je to kad komunjare brinu o vašoj dobrobiti!

VL
DU
Duncan
17:24 07.01.2013.

Da pojasnim. Amerikanci su pre sto godina pokušali sa prohibicijom. Jedini razultat je bila opšta korumpiranost (jer je policiji zabrana bila besmislena a moguća zarada sasvim časna), iz koje se rodila Mafija. Da, pre prohibicije Mafija je bila Mali Mikica,, jer nije imala nikakvih mogućnosti za brzu i veliku akumulaciju. Nema sumnje, da će i ovde procvetati ilegalna produkcija, sa velikim profitom. Nema sumnje ni da će najveći deo tog profita ubrati privilegovane i nedodirljive strukture oko Putina, usuđujem se da kažem – uključujući i njega! Štaviše, usuđujem se da kažem da je to njegov pravi cilj! Jedino što Rusiju razlikuje od ondašnjih SAD je to, da se ovim putem neće stvoriti Mafija - budući Mafija već odavno vlada Rusijom, evo još malo, pa će biti celi vek!

VL
IR
.Iran
06:41 08.01.2013.

Gdje su uobicajene forumski davitelji s njihovim zavjerama, Mossad-om, NGO , CIA i ostalim glupostima iz vrlo ogranienog arsenala? Netko je morao prisiliti Ruse da piju, zar ne? Putin sigurno ima dokaze o globalnoj konspiraciji!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.