Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unatoč pucanju leda

VIDEO Riskirali živote da bi sa zaleđenog jezera spasili psa

Marin Čilić
Foto: Reuters
1/2
30.12.2012.
u 14:44

Iako je led pod njihovom i težinom čamca kojeg su vukli do unesrećene životinje stalno pucao, muškarci nisu odustali sve dok psa nisu povukli na sigurno

Tim američkih spasioca izveo je fascinantnu akciju spašavanja promrznuta psa koji je ostao zarobljen usred zaleđenog jezera Erie u saveznoj državi Michigan.

Iako je led pod njihovom i težinom čamca kojeg su vukli do unesrećene životinje stalno pucao, muškarci nisu odustali sve dok psa nisu povukli na sigurno. Nakon što su ga stavili u čamac te odvukli na obalu, spasioci su psa počeli trljati kako bi ga ugrijali prije dolaska ambulantnog vozila.

>>Šarplaninac Boško spašen na Krku konačno stigao u Švedsku

Ključne riječi

Komentara 2

KO
kokokomo
15:08 30.12.2012.

Živjeli prijatelji životinja.

Avatar Betula alba
Betula alba
15:25 30.12.2012.

Svaka čast, za svaku pohvalu, ali da su baš riskirali živote...................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije