Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO SE TO RADI

VIDEO Rekao da ne može biti kapetanica jer je žena: Njezin brutalan odgovor pogledali su milijuni

Screenshot
06.10.2020.
u 15:10

Do sada je pregledan više od milijun puta na TikToku, potom se proširio i na drugim društvenim mrežama.

Kate McCue prva je Amerikanka na čelu megakruzera 'Celebrity Edge', a brojne detalje iz svojeg života otkriva upravo na društvenim mrežama gdje je prati više od 160 tisuća ljudi. Kao netko tko je opet poznat određenom dijelu publike, često se upravo dogode i trolovi. 

Jedan takav priupitao ju je 'Kako ti možeš biti kapetanica. Pa ti si samo žena', no odgovor koji je dobio od nje postao je pravi hit. Do sada je pregledan više od milijun puta na TikToku, potom se proširio i na drugim društvenim mrežama. 

- Inače, kad gledam komentare i vidim ovako nešto ignoriram ih. No mislim da je pravo vrijeme da vam se obratim oko ovoga. Jer ovo je 2020. godina. Šokirana sam što netko ne zna i dalje razliku između 'your' (tvoj) i 'you're' (ti si) - navela je objasnivši koristeći primjere. 

- Na primjer, 'ti si' koristimo kad želimo reći ti si seksist. A tvoje kad opisujemo nešto što je tvoje, poput tvojeg neznanja. Ali ne brini se, tu sam uz tebe. Ako trebaš dodatno objašnjenje, možeš me pronaći kako sjedim u svojoj kapetanskoj stolici - poručila je kapetanica.

 

@captainkatemccue

Reply to @seamus272 ##yourewelcome ##fyp ##foryou ##captain

♬ original sound - captainkatemccue

Njezin video oduševio je one koji su ga vidjeli. 

- Kraljica je zasjela na svoj tron - rekla je jedna komentatorica.

- Ti si moja omiljena kapetanica - poručili su joj neki, dok su drugi naveli kako je taj video nešto najbolje. 
 

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Neo001
16:11 06.10.2020.

Rijetke poduzetnice na vodećim mjestima svojih tvrtki žele imati žene. Neprirodno je od normalnih žena pokušavati napraviti muškarce, jer njihova najveća i najčasnija uloga u drušvtu je da su majke koje žele svojoj djeci dobro, a time i cijelom društvu,u, uz to žene su matice obitelji .

Avatar rubinet
rubinet
18:07 06.10.2020.

Objasnila mu je razliku između prezenta pomoćnog glagola biti i posvojne zamjenice u drugom licu . To je bio pametan odgovor, a ne brutalan. Prečesto rabite taj pridjev . To je uostalom tuđica . Probajte: sirov, neotesan, nemilosrdan, divljački, grubrub ,surov, bezobziran...

SA
samoborka
18:28 06.10.2020.

Ljiga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije