Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA SE TKO JE POBIJEDIO
Povratak na članak

VIDEO Putin opet pokazao svoje sportske sposobnosti: Zabio čak devet pogotka u utakmici hokeja

Putin, koji posjeduje crni pojas u džudu i koji je često pokazivao svoje sportske sposobnosti, viđen je kako grli i pozdravlja igrače te kako dijeli nagrade, za razliku od dosadašnjih strogo socijalno distanciranih pojavljivanja tijekom pandemije.

Komentari 14

SI
sisavac
07:27 11.05.2021.

biden ga pobijedi u čitanju s blesimetra. kakav hokej, biden je iznad toga. možete razgovarati s njime, i u tom razgovoru mu budete i žena i muž, i brat i prijatelj...

VL
AF
afer
22:46 10.05.2021.

Da-Da, mrtva patka leti, već viđeno!

VL
KI
kit1772
07:45 11.05.2021.

nije golman lud pa da zavrsi u gulagu ili kazachok mu stave u gace

VL
YE
yelloman
06:09 11.05.2021.

Putin je KGB ubojica i mafijaš.

VL
LI
lietuva
22:46 10.05.2021.

dva, tri, četiri pogotka, devet POGODAKA

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
22:52 10.05.2021.

Najbolji predsjednik danasnjice...I nikada nije bilo takog predsjednika sa tolikim umon i znanjem..Predsjednik koji svira klavir govori dva svjetska jezika crni pojas igra hokej na ledu.Vozi vojne avione kao i podmornice nevjerovatno..Rusi imaju umne ljude mozgove fizicare medicinu. .Ovdje u Rusiji napravljena cetri cjepiva protiv korone kao pola svjeta.Ovdje su praznici bili deset dana cjepili su sedam miliona novi pacijenata.. Gledam na TV San Marino cjepio sa Sputnjikom preko sedamdeset posto stanovnistva..Kazu samo Sputnjik dolazi u obzir.Nitko vise ne nosi maske sve otvoreno .Kafei rade u San Marinu unutra terasi..Vratili se totalno u normalan zivot..Vidili smo jucer Ruski predsjednik ne nosi masku i skoro je nitko nije nosio...Sta kazu nato domaci amerikanci...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.