Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNO ZA GLEDATI

VIDEO Projurio kroz crveno pa završio smrskan između dva tramvaja

18.12.2019.
u 10:38

Da bi ga izvukli iz vozila, vatrogasci su morali koristiti poseban alat.

Nadzorne kamere su u ponedjeljak u češkom gradu Brno snimile tešku prometnu nesreću. Vozač kojemu se jako žurilo, unatoč zabrani prolaska, zajurio se preko tramvajske pruge gdje su ga je sa svake strane udario tramvaj. 

Iako se automobil u potpunosti izobličio, neoprezni vozač zadobio je samo lakše ozlijede. Da bi ga se uopće izvuklo iz vozila, vatrogasci su morali koristiti poseban alat.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:06 18.12.2019.

Jesenti milu bigulicu, presretni smo. Napokon jedna vijest, premda tužna, iz inozemstva koje ne spada u "region". Napredujemo.

DU
Deleted user
17:13 18.12.2019.

To je samo dokaz da budaletine ne stanuju samo kod nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije