Naslovnica Vijesti Crna kronika

VIDEO: Profesor kojeg su pretukli u bolnici izudarao ženu u mesnici

Nekoliko zaposlenika mesnice pokušalo je razdvojiti sukobljene, a profesor je u jednom trenutku pobjegao iz mesnice kroz stražnja vrata
30. kolovoza 2012. u 09:12 166 komentara 9 prikaza
Diana Ross i Michael Jackson
Foto: Reuters

Petero djelatnika Hitne pomoći jedva je obuzdalo muškarce koji su, prema neslužbenim informacijama, brutalno premlatili sveučilišnog profesora Zlatka Tkalčeca, prenose 24 sata. Profesor se isprva s napadačima posvađao na parkiralištu ispred pulske mesnice u srijedu oko 18 sati. Dvojica muškaraca, najvjerojatnije otac i sin, nasrnuli su na njega.

Drugo poluvrijeme sukoba odvijalo se u mesnici Libero, gdje se tučnjava nastavila. GlasIstre objavio je video na kojem se vidi tučnjava iz mesnice. Fizičkom okršaju između dvojice muškaraca prethodio je verbalni okršaj. U naguravanje muškaraca umiješala se supruga 52-godišnjaka i pritom primila pet profesorovih udaraca šakom u glavu. Nekoliko zaposlenika mesnice pokušalo je razdvojiti sukobljene, a profesor je u jednom trenutku pobjegao iz mesnice kroz stražnja vrata. Djelatnici mesnice pozvali su policiju i Hitnu pomoć. Svi su završili u bolnici na pregledu. Dvojac je, prema pisanju 24 sata, presreo profesora u bolničkom parku te ga brutalno pretukao i kamenjem udarao po glavi.

Profesor je nekako uspio pobjeći i utrčati u prostorije Hitne pomoći, no tada su u Hitnu uletjeli muškarci i ponovno napali profesora. Navodno se u međuvremenu pojavio i treći napadač koji je također nasrnuo na Tkalčeca. Razbacanih papira, stolaca i krvi bilo je posvuda. Iz Hitne su pozvali policiju, no muškarci su se odmah razbježali.

Elipso

  • 2much4me:

    Ako ste objavili profesorovo ime, molim lijepo zašto ne znamo tko su napadači? Očigledno su punoljetni. Čega se bojite, o novinari? Ili da napišem "novinari", tečajaši?

  • squalus:

    Napadači su Cigani, napišite to jasno i čitko!!! Da je bilo obrnuto, da je profesor pokušao ubiti Cigana...svi bi mediji o tome brujali kao rasizam, zločin iz mržnje, javile bi se sve moguće udruge od HHO do Amnestya, predsjednik, zastupnici, ... prikaži još!, premijer...ali ovako - to su ipak Cigani pa ih moramo istrpiti jer je to njihov "način života".

  • voland:

    da je netko ovako udario moju mater bilo bi mu to zadnje u životu bio on profesor,doktor,Hrvat,Rom ili Eskim