Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledao smrti u oči

VIDEO Već se pozdravio sa životom, a onda je prijatelj učinio nešto zastrašujuće da ga spasi

spašavanje
Foto: You Tube
15.08.2020.
u 21:12

Čovjek je u jednom trenutku zatvarao trgovinu i kad je spustio zaštitnu ogradu stresla ga je struja

Stravična snimka čovjeka kojeg su sekunde dijelile od sigurne smrti dolazi iz Indije. Sreća, da je u tom trenutku uz njega bio još jedan čovjek koji mu je brzom reakcijom i snalažljivošću spasio život. No, ideja do koje je došao kako bi mu spasio život je nevjerojatna.

Naime, čovjek je u jednom trenutku zatvarao trgovinu i kad je spustio zaštitnu ogradu stresla ga je struja. Prijatelj koji ga je čekao brzo se snašao. Skinuo je traku koja je imao oko struka i muškarca zahvatio za vrat te povukao. No, iako se čini zastrašujuće, može zahvaliti što je živ.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije