Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirijci i Afganistanci

VIDEO Potukle se dvije skupine izbjeglica u Belom Manastiru, letjelo i kamenje

Tučnjava izbjeglica u Belom Manastiru
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/2
18.09.2015.
u 13:58

Očevici su ispričali da je bilo 'gusto'

Danas oko podneva su se na kolodvoru u Belom Manastiru, kod kućice za prodaju karata, potukle dvije velike skupine izbjeglica te je kamenje prštalo na sve strane. Radi se o skupinama Sirijaca i Afganistanaca, među kojima i inače vlada netrpeljivost. Umiješala se i policija kako bi ih razdvojila i smirila nerede.

Očevici su ispričali da je bilo 'gusto', a policija je i nakon sukoba pazila da dvije skupine ponovno ne dođu u kontakt te su policajaci skupljali drvene letve i skrivali ih po kontejnerima kako ih sukobljene strane ne bi pronašle i ponovno pokrenule tučnjavu.

>> Milanović o mogućem slanju izbjeglica u Sloveniju: Mislim da je Mađarska puno bliže

Komentara 1

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:08 18.09.2015.

Reče jučer Zoran Šprajc, dobrim se dobro vraća, uz sliku ekonomskih imigranata. Izgleda da je bio u krivu. Uvaženi premjer kaže nema mjesta panici, gospodin Ranko kaže MI TO MOŽEMO. Hrvatski intelektualci jedan do drugoga su uvijek jedan korak ispred. Hvala im

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije