Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasnost na cesti

Video: Poljski motociklist jurio 243 km/h na A4 prema Čakovcu

Pedro Morales
Željko Hladika
17.08.2010.
u 12:57

Priveden je na Prekršajni sud u Varaždinu, gdje je zbog prekoračenja brzine kažnjen sa 3000 kuna i zabranom korištenja vozačke dozvole u RH na 12 mjeseci.

Varaždinski su policajci jučer oko 9.20 sati na autocesti Zagreb – Goričan specijalnim policijskim vozilom presreli 31-godišnjeg Poljaka koji je upravljao motociklom poljskih registracijskih oznaka.

Na 28. kilometru autoceste u smjeru Čakovca poljski je državljanin vozio brzinom od vrtoglava 243 kilometra na sat.

Priveden je na Prekršajni sud u Varaždinu, gdje je zbog prekoračenja brzine kažnjen sa 3000 kuna. Sudac mu je također izrekao i mjeru kojom mu se zabranjuje korištenje inozemne vozačke dozvole na području RH u trajanju od 12 mjeseci.

Budući da više nije mogao upravljati svojim motociklom, pretpostavlja se da ga je povezao jedan od prijatelja iz skupine motociklista s kojima je došao u Hrvatsku. Na nekim motociklima uz vozača je bio i jedan putnik, pa je prebrzi motociklist zamijenio mjesto s jednim od njih.

Za razliku od 31-godišnjeg Poljaka, njegovi su se prijatelji pridržavali prometnih propisa i nisu prekoračivali brzinu.

Komentara 33

OB
-obrisani-
23:37 17.08.2010.

Iskusni tim ljudi nudi podršku ambicioznim ljudiman željnim uspjeha u marketingu i internet poslovanju. INFO: www.gdi-wealth.ws

Avatar Topgen
Topgen
00:30 18.08.2010.

Treba njima vratit onog Jaruzelskog ...

OB
-obrisani-
14:47 17.08.2010.

Opasnim osobama, psihijatrijskim bolesnicima u glavu..., treba udariti u pasos zabranu ulaza u RH a ne OSLOBADJATI ih za novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije