Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE

VIDEO Snimljeno uhićenje prostitutki u Banja Luci, u kafiću su radile kao plesačice

Banja Luka: Policijska akcija razbijanja lanca prostitucije
Screenshot
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.01.2021.
u 18:19

Djevojke koje su radile kao plesačice priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom

Jedanaest državljana BiH, Srbije i Slovenije uhićeno je protekle noći u Banja Luci u policijskoj akciji razbijanja lanca prostitucije pri čemu je otkrivena i droga.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave u Banja Luci tijekom protekle noći uhićen je vlasnik ugostiteljskog objekta u središtu toga grada zbog sumnje da je organizirao prostituciju, kao i zbog nepridržavanja mjera propisanih u vrijeme epidemije koronavirusa. Kako piše Vecernji.ba, riječ je o Lariju Živkoviću iz Prnjavora. Uhićena su još dva bosanskohercegovačka državljanina te četiri djevojke iz Srbije zbog sumnje da su za novac pružala seksualne usluge u ugostiteljskom objektu. Tom prigodom policija im je oduzela novac.

U policijskoj raciji zatečena su i četiri državljanina Slovenije koji su također uhićeni. Kod jednoga je pronađen kokain, dok je nakon testiranja utvrđeno da su konzumirali drogu. Prema priopćenju, policijska operacija "Dolar" izvedena je po nalogu Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luke. Policija nastavlja istragu, a nad uhićenima se provodi kriminalistička obrada.

Vecernji.ba navodi i kako je akcija provedena u objektu "Caribic Dance" u sklopu hotela "Ćetojević". Djevojke koje su radile kao plesačice priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom.

Komentara 7

NA
Nadzornik
18:26 23.01.2021.

Su ulovili i seve, ili ona sad ordinira malo zapadnije

BU
Bubreg2020
18:56 23.01.2021.

Nije u "Banja Luci", već u Banjoj Luci. Banja u nazivu mjesta je posvojni pridjev. Seljaci nepismeni!

MK
marko_krpan
22:23 23.01.2021.

Nije muriji plaćena pinka za prošli mjesec pa su svratili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije