Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA IDEJA

VIDEO Policija objavila snimku za kategoriju 'vjerovali ili ne', vozača će stići kazna

Foto: Screenshot
1/2
27.03.2019.
u 09:06

Ostali sudionici morali su kočiti i prelaziti u drugi trak kako bi izbjegli sudar

Britanska policija objavila je snimku neodgovornog vozača koji kamionom vozi unatrag na vrlo prometnoj autocesti. Incident se dogodio u utorak na autocesti A15 kod gradića Bartona

Na snimci se vidi kako se kamion kreće unatrag prema nadolazećem prometu. Ostali sudionici morali su kočiti i prelaziti u drugi trak kako bi izbjegli sudar.

Policija je snimku objavila na Twitteru i poručila kako će vozača stići zaslužena kazna.

Komentara 2

MO
MojeKorisnickoIme
12:42 27.03.2019.

Ovo je direktno ugrožavanje života ostalih sudionika u prometu. Ostali vozači da su normalni bi stali sa strane i ovog vozača kamiona izvadili i pošteno naučili pameti, sigurno je prošao netko sa obitelji, šta da se zabio i da muu je poginu član obitelji zbog idiota, ona bi plakali. A kad su već prošli onda ih baš briga za ostale koji dolaze iza. Ovo je za zatvor!

ZE
Zeljo1
09:09 28.03.2019.

Sigurno je bosanac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije