Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalni prizori
Povratak na članak

VIDEO Policija Egipćanina skinula, golog vukla po ulicama pa prebila

Sredovječnog Hamada Saberu policija je svukla i potom ga golog vukla po ulicama glavnog grada. Kao da to nije bilo dovoljna demonstracija svirepe sile, izmrcvareno tijelo nesretnog muškaraca na kraju je i prebijeno pendrecima

Komentari 3

BR
Brdi69
07:34 04.02.2013.

Zakoni u Egiptu su puno stroziji a i provode se bas onako kako je izglasano od Naroda..kad ukrades,silujes i ubijes...KRIV si i podlijezes troturi i iskupljenju za svoja dijela.. i to ovako Javno na ulici pred narodon..ovaj jadnik sigurno nije kupio kruh i mlijeko u trgovini.lpa eto Policija rijesila da ga kazni..uradio je nesto sto sigurno nije po zakonu i volji naroda..A ne kao kod nas u Hrvatskoj..Ukrades,silujes,,ubijes..pa dobiješ jos veću funkciju i jos vise simpatizera

VL
OB
-obrisani-
13:38 04.02.2013.

Ova snimka je digla mnogo prašine prošle nedjelje u Egiptu. Nažalost nije to jedina,bilo je i gorih,na ulicama Ismailie i Port Saida je tekla krv ulicama,ali to svijet nije video. Koliko-toliko neovisne postaje Nile News i ONTV su prikazale batinanje prosvjednika od strane specijalaca i MB ‘specijalaca’ a državna postaja Nile TV je događaje šminkala i komentirala kao ‘divljanje prosvjednika’. Nile TV International nije pokazao skoro ništa od prave situacije,zna se zašto. Nije pitanje da li će se glas oporbe ugušiti nego kada. U Egiptu je moć muslimanske braće prisutna u svim javnim i državnim organima,momentalno je zatišje pred slijedeću buru pa to koriste za konsolidaciju snaga i pokušavaju smrviti zadnje ostatke neovisnih medija. Egipat će po svemu sudeći završiti u građanskom ratu jer inteligencija koja je koncentrirana u urbanim sredinama u Donjem Egiptu je tvrd orah,dakle MB ima jednu jedinu opciju da ih slomi a to je brute force.

VL
YU
yututu
22:51 04.02.2013.

Naravoučenije - ne demonstriraj, organiziraj se i naoružaj, pa kreni...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.