Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO OTKRIĆE

VIDEO Policajci u patroli našli skrivenu plantažu marihuane u šumi

Foto: PU zagrebačka
1/6
20.08.2020.
u 11:17

Ukupno je nađeno oko 160 stabljika indijske konoplje

Na skrivenu plantažu marihuane naišla je policijska ophodnja  koja je 17. kolovoza oko 19 sati patrolirala po šumi na području Pavučnjaka kod Samobora.

Kako je priopćila zagrebačka policija, tijekom ophodnje policajci su primijetili biljke koje su nalikovale na marihuanu. Pozvali su kolege radi obavljanja očevida  tijekom kojeg je ustanovljeno da je  na tom mjestu nepoznati počinitelj iskrčio  šumu na površini 15 puta 20 metra, te posadio marihuanu.

 

Ukupno je nađeno oko 160 stabljika indijske konoplje, o kojima se netko očito brinuo, jer je utvrđeno da je netko te biljke i  gnojio te brao cvjetove. Pronađene stabljike su visoke od 250 do 350 centimetara, a policija još uvijek nije  našla "poljoprivrednika" za kojim traga.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
12:21 20.08.2020.

Nešto takvo se ne nalazi slučajno. Netko od investitora se morao izlajati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije