Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sUKOB NA bAČVICAMA

VIDEO Pojavila se snimka tučnjave u Splitu. Sve je navodno počelo zbog računa za taksi

Bačvice
Dnevna doza splitskog nereda/Facebook
16.06.2019.
u 11:43

Navodno se radi o tučnjavi koja se dogodila oko 4:45 u petak na Bačvicama

Na Facebook stranici Dnevna doza splitskog nereda u nedjelju je objavljen video tučnjave iznad splitskih Bačvica. U videu koji je objavljen vidi se kako jedan muškarac drugog udara štakom.

Navodno se radi o tučnjavi koja se dogodila oko 4:45 u petak na Bačvicama.

Strani državljani sukobili su se zbog nesuglasica oko plaćanja prijevoznika taksija, pisala je Slobodna Dalmacija. Tučnjava se dogodila na križanju Prilaza braće Kaliterne i Preradovićevog šetališta, a od sudionika su četvorica uhićena, a za petim se još traga. Tri sudionika su prevezna u KBC Split gdje im je pružena liječnička pomoć. Utvrđene su im lakše ozlijede.

"Jutros oko 4.45 sati u Splitu u ulici Prilaz braće Kaliterna i Preradovićevo šetalište došlo je do narušavanja javnog reda mi mira. Trojica muškaraca, strani državljani, prevezeni su u bolnicu od kojih su dvojici utvrđene lakše tjelesne, dok je jedan odbio liječničku pomoć. U policijskoj postaji sa navedenim stranim državljanima obavlja se obavijesni razgovor. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti događaja i pronalaska počinitelja", izvijestila je tada policija.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Mohawk
Mohawk
11:58 16.06.2019.

Očito treba uvesti obavezni vojni rok kad su ovako dečki nabrušeni . Fali discipline, svi pokazuju misice, samo da im to ne bude koji put kasno. Otkad se izumilo oružje, mišići su još iz srednjovjekovnih i turskih vremena, ratovi su danas moderniji i tehnološki razvijeniji?!

DU
Deleted user
12:40 16.06.2019.

Da li je koji "strani državljan" bio srbijanac ili bar pripadnik nacionalne manjine Roma??? Pupovcu odmah tema za Sabor u "eomocijama nabijenom" pljačjivom glau.......

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
12:08 16.06.2019.

Inace su Englezi takve naravi. Oni najvise vole popiti i mlatiti se medjusobno ovako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije