Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DNU ZEMLJE

Video pogledali milijuni ljudi: TikTokerica otkrila kakav je život na Južnom polu

Screenshot
30.03.2021.
u 08:54

Toni na ledu, kako se naziva na TikToku, na Južnom polu živi posljednjih osam mjeseci. Svakoga dana na svome profilu objavljuje snimke sa Antarktike, a koje su pregledane milijune puta

TikTokerica koji živi na Antarktici otkrila je kakav je život ondje.

Toni na ledu, kako se naziva na TikToku, na Južnom polu živi posljednjih osam mjeseci. Svakoga dana na svome profilu objavljuje snimke sa Antarktike, a koje su pregledane milijune puta.

@antwuhnet

let me know what other parts of the base you’d like to see! (legally cannot show you where we keep the aliens) ##antarctica ##southpole

♬ original sound - toni on ice

U svome posljednjem videu objavila je svoju sobu koja izgleda puno manje i od studentskih soba u domovima. Kazala je kako moraju zatamniti prozore kada sunce zađe kako ne bi ometalo znanstvene eksperimente koji se izbode u bazi.

Otkrila je i kako je sunce zašlo pa će kroz tjedan dana na šest mjeseci biti mrak. Vani je 'ugodnih' -50 stupnjeva dok temperatura zna biti i za 20-ak stupnjeva niža.

U ranijim videima pokazala je njezin suživot sa pingvinima, ali i kako na Južnom polu uzgajaju voće i povrće.

@antwuhnet

welcome to the south pole greenhouse! where we grow our fresh food (freshies) ##antarctica ##southpole ##greenhouse

♬ Humbug Mountain Song - Fruit Bats
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
14:59 30.03.2021.

Kad pocinje sezona? Hahahahahaahaha...mozda je i ne bude!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije