Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANDA PRIJETILA U PRIJENOSU UŽIVO

VIDEO Pogledajte trenutak kada je policija upala u televizijsku postaju u Ekvadoru i oslobodila taoce

10.01.2024.
u 14:13

Preuzimanje TC-jeva studija u Guayaquilu emitirano je oko 20 minuta

Policija je u utorak izvršila raciju u TV studiju u Ekvadoru nakon što su naoružani napadači s eksplozivom upali u postaju tijekom vala nasilja diljem zemlje koji je natjerao predsjednika Daniela Noboa da imenuje 22 bande terorističkim organizacijama koje treba loviti vojska.

Policija je uhitila 13 muškaraca koji su upali u studio TC-a tijekom prijenosa uživo dok je na drugim lokacijama oteto najmanje sedam policajaca.

VEZANI ČLANCI: 

Preuzimanje TC-jeva studija u Guayaquilu emitirano je oko 20 minuta. Muškarci koji su nosili balaklave i bili su uglavnom odjeveni u crno imali su oružje koje su uperili u osoblje koje je na podu. Čuli su se pucnji i povici, a neki od napadača pokazivali su prema kameri.

Reuters je uspio potvrditi lokaciju videa kao Guayaquil prema boji stubišta i poda prostora na kojem se vide uhićeni naoružani ljudi na mjestu događaja. Predsjedništvo Ekvadora objavilo je na svom X računu da su vlasti vratile kontrolu nad TV postajom koju su zauzele maskirane osobe ranije u utorak.

VIDEO VIDEO Naoružani napadači upali u studio tijekom emisije uživo, prijetili voditeljima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije