Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALMACIJA STYLE

VIDEO Pogledajte splitsku parodiju hita 'Gangnam style'

gangam style
Youtube Screenshot
18.10.2012.
u 21:00

Pjesmu ''Gangnam Martin Style'' osmislili su i snimili povodom 17-og rođendana Radio Dalmacije njeni zaposlenici koje predvode Željko Maretić -Žele i Zvonimir Stipičić - Miš

I Dalmatinci su končano dobili svoju prvu parodiju ''Gangnam stylea'', južnokorejskog hita kojeg izvodi reper PSY i koji je posljednjih mjeseci zaludio cijeli svijet. Pjesmu ''Gangnam Martin Style'' osmislili su i snimili povodom 17-og rođendana Radio Dalmacije njeni zaposlenici.

Predvode ih voditelji Željko Maretić -Žele i Zvonimir Stipičić - Miš, a podršku im je koreografijom pružio plesni klub D'N'F te djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Split.

Jesu li se vremešni voditelji dobro snašli u kadrovima koje je snimio Maksim Bašić procijenite sami!

>>VIDEO: Stotine filipinskih zatvorenika plešu Gangnam Style

 

Komentara 9

Avatar __MAX__
__MAX__
22:50 18.10.2012.

LOLcina....svaka cast....samo da je duze trajalo....

VE
vekica
22:56 18.10.2012.

Bravo. Ovo mi je popravilo dan!

BI
billynik
22:46 18.10.2012.

Bravo ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije