Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod čvora Križ

VIDEO Pogledajte snimku sudara na A3: Vozač se zaletio u kolonu

nesreća
Prometne zgode i nezgode
16.04.2023.
u 07:51

Prometna nesreća dogodila se na autocesti A3 u utorak kod čvora Križ u smjeru Zagreba

Facebook stranica Prometne zgode i nezgode objavila je snimku prometne nesreće koja se dogodila na autocesti A3 u utorak kod čvora Križ smjeru Zagreba. Vozač automobila zaletio se u kolonu ispred sebe. Snimka izgleda prilično zastrašujuće.

Zbog radova vozi se usporeno na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jakuševec i Kosnica u smjeru Bregane te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ u smjeru Bregane. U obje zone radova trenutno se vozi po dva sužena prometna traka u smjeru Lipovca i jednim u smjeru Bregane. Zatvoren je ulazni krak čvora Jakuševec (A3) u smjeru Lipovca. Vozačima se preporuča korištenje obilaznih pravaca, javlja HAK.

Video: Velika Gorica: Proletio autom kroz rotor

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar strasnifiki
strasnifiki
10:17 16.04.2023.

mobitel 100%

Avatar 365dias
365dias
13:46 16.04.2023.

teško je istovremeno tipkati i voziti...

PO
poluvodič
09:33 16.04.2023.

Ja kad vidim kilometar kolone ispred sebe, kamione koji se ne kreću, auta koji koče...ja isto kočim. Lik totalno pogubljen u prostoru i vremenu, oduzet mu vozačku i poslat ga na testiranje vida i orijentacije u prostoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije