Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živi su i zdravi

VIDEO Dramatično spašavanje: Pogledajte kako su policajci izvukli migrante iz slapa rijeke Kupe

Foto: PU karlovačka
1/4
15.03.2024.
u 11:15

Strani državljani su dovedeni u službene prostorije policije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj

Policajci iz Duge Rese postupajući po dojavi policije Republike Slovenije, jučer su i večernjim satima u Johi (Bosiljevo) na slapu u rijeci Kupi zatekli dva strana državljana, javljaju iz PU karlovačka. 

S obzirom na uvjete smanjenje vidljivosti (noć) i brzinu rijeke, u cilju otklanjanja daljnje opasnosti za osobe, zatražena je pomoć pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja koji su osobe sa slapa izvukli na kopno. Stranim državljanima nije bila potrebna medicinska pomoć te su dovedeni u službene prostorije policije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Zgubider..
Zgubider..
12:49 15.03.2024.

Svaka čast tim ljudima koji nesebično ulaze noću u hladnu nabujalu rijeku kako bi spasili nepoznate ljude, naklon do poda!

SK
SkvikiZg
11:43 15.03.2024.

I priroda se bori protiv nezakonite imigracije.

GO
goran2hr
12:04 15.03.2024.

OK, u Hrvatsku su ušli nezakonito. I što će im se dogoditi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije