Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjetio da je u opasnosti

VIDEO Pogledajte kako je njemački ovčar zaštitio dječaka (6) od napada susjedovog psa: 'Spasio ga je'

Pas obranio dječaka
Screenshot/YouTube
17.11.2022.
u 20:54

U šokantnoj snimci može se vidjeti kako uplakani dječak trči prema majci, a susjed dolazi prekinuti tučnjavu pasa. Nakon što je susjed primio svog psa, on se okrenuo i otišao nazad u njihovo dvorište.

Šestogodišnji dječak igrao se sa svojim psom po imenu Tank na travnjaku ispred kuće na Floridi kada je iznenada pas iz susjede kuće krenuo prema njima. Tank je pohitao zaštititi svog malog vlasnika, a sve se, kako kažu dječakovi roditelji, dogodilo 8. studenog.

Tank, jednogodišnji njemački ovčar, osjetio je da je dječak u opasnosti. Gurnuo je šestogodišnjaka s puta i stao iznad njega prije nego što se suočio s drugim psom, navodi Daily Mail

U šokantnoj snimci može se vidjeti kako uplakani dječak trči prema majci, a susjed dolazi prekinuti tučnjavu pasa. Nakon što je susjed primio svog psa, on se okrenuo i otišao nazad u njihovo dvorište. 

Dječakov otac video je objavio na društvenim mrežama kako bi pohvalio njihovog ljubimca. Također, dodao je da je njihov drugi pas bio spreman pomoći, ali da je "Tank imao sve pod kontrolom".

Dječak, kako je potvrdio otac, nije ozlijeđen. Psa Tanka, dodala je dječakova majka, nisu vodili na dresuru kod profesionalaca te je ovo bio njegov instinkt. 

- Tanky ga je spasio od ozljeda ili nečega još goreg - rekla je.

VIDEO Gluho štene naučilo je znakovni jezik: Zna slijediti znakove rukom da sjedne, legne i okrene se

 

Ključne riječi

Komentara 21

LA
lajh1985
01:47 18.11.2022.

Tesko mi je povjerovat ds je ovo njemacki ovcar na slici cak ni da sam pijan ko svinja

Avatar Zbregov
Zbregov
23:44 17.11.2022.

kako smo došli do ovog, nepopravljivi i neodgovorni cuckoljubci, više sreće nego pameti, mozak im je nažalost uvijek na "easy" modu, ali "sve je to u redu" u svijetu poremećenih cuckoljupca...kvragu imaju jedan jedini zadatak za obaviti, držati psa na uzici ali ni to ne uspijevaju!

DR
Draconic5
21:57 17.11.2022.

Točno si primijetio. Pas uopće nije gledao dijete, nego drugog psa. Naravno, dijete se uplašilo, ali to je sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije