Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAVLJENO 20.000 LAMPICA

VIDEO Pogledajte kako izgleda Uskrsna priča obitelji Salaj, ulaz je ove godine besplatan

Nakon dvije godine, ponovno otvorena Uskrsna priča obitelji Salaj
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/15
14.04.2022.
u 08:55

Na imanju obitelji Salaj nalaze se i skulpture od hrastovog drveta: zeko, koka, pilić i jaja te mnoštvo novih likova i figura

Uskrsna priča, turistička manifestacija poznata po velikom broju lampica, kojih je ovoga puta oko 20.000, otvorena je na imanju obitelji Salaj u Obrovnici kod Čazme. Manifestacija se može posjetiti do 18. travnja. 

"Božićna priča obitelji Salaj nije propala, vratila se obitelji kojoj i pripada, a za Uskrs se već priprema Uskrsna priča", istaknuli su organizatori u priopćenju.

 

Podsjetili su da je u medijima bilo objavljeno da je 'Božićna priča obitelji Salaj' propala te pojasnili da je, nakon što je raskinut ugovor s tvrtkom koja je dosad unajmljivala imanje, organizaciju turističke manifestacije ponovo preuzela obitelj Salaj.

"Organizaciju su preuzeli otac Zlatko i sin Alan, a posjetitelje će najviše razveseliti informacija da će ove godine ulaz biti besplatan", priopćili su te dodali da su na imanju postavljene kutijice za dobrovoljni prilog kako bi lakše platili račun za struju.

Na imanju obitelji Salaj nalaze se i skulpture od hrastovog drveta: zeko, koka, pilić i jaja te mnoštvo novih likova i figura. Nakon šetnje stazicama i njegovanim travnjacima, posjetitelje očekuje zanimljiva ugostiteljska ponuda. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije