Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Začuđujuće

VIDEO Pogledajte kako delfin moli ronioce da ga spase

erste
Foto: arhiva vl
1/2
22.01.2013.
u 17:09

Tijekom noćnog ronjenja uz obale Havaja ranije ovog mjeseca, grupa ronilaca bila je začuđena kada im je prišao delfin koji nije mogao normalno plivati

Tijekom noćnog ronjenja uz obale Havaja ranije ovog mjeseca, grupa ronilaca bila je začuđena kada im je prišao delfin koji nije mogao normalno plivati, piše TreeHugger.

Tek kada je delfin uporno nastavio kružiti oko ronilaca, instruktor Keller Laros shvatio je da životinja nije samo znatiželjna, nego traži pomoć. Nije mogao normalno plivati jer se zapleo u ribarsku mrežu, a kuka mu se smjestila uz prsnu peraju.

Začuđujuća je bila činjenica i da je delfin namještao svoje tijelo kako bi ga Laros lakše oslobodio okova te se s povjerenjem prepustio "potpunom strancu". – Bila sam na pravom mjestu u pravo vrijeme – napisala je Martina S. Wing, vlasnica turističke agencije Ocean Wings Hawaii, koja je snimila spašavanje.

>>VIDEO Delfin iskače iz vode i puzi na suhom

Ključne riječi

Komentara 18

SE
SeSe
12:10 23.01.2013.

uzas uzas .... uvijek se mora naci neka budala da pokvari ovako lijepu pricu, tema je puno plemenitija od ovog brbljanja delfin-dupin

DU
Deleted user
09:45 23.01.2013.

Izuzetno inteligentna stvorenja.

RE
@rea
12:10 23.01.2013.

Dirljivo. Svaka čast roniocima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije