Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava Nove godine

VIDEO Pogledajte kako Dačić pjeva narodnjake sa specijalcima

Ivica Dačić narodnjaci
Screenshot/YouTube
14.01.2013.
u 10:21

Srpski premijer i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić Novu godinu po julijanskom kalendaru dočekao je s pripadnicima Protuterorističke jedinice MUP-a

Srpski premijer i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić Novu godinu po julijanskom kalendaru dočekao je s pripadnicima Protuterorističke jedinice MUP-a, prenosi Blic u vijesti u kojoj je objavio i snimku.

U jednom trenutku Dačić je i zapjevao sa specijalcima koje je zabavljala srpska folk zvijezda Rada Manojlović. Na proslavi je kazao da su pripadnici elitne jedinice MUP-a i on spremni zajedno braniti svaki dio "naše Srbije".

Srbija je opredijeljena za mir i to nije naša slabost, to što smo za mir, naša je snaga – rekao je Dačić te dodao da su u isto vrijeme spremni "obraniti svaki dio Srbije". Prvi put u povijesti vlada Srbije 14. siječnja, odnosno 1. siječnja po starom Julijanskom kalendaru, proglasila je neradnim danom.

>>Dačić: Suverenitet Srbije na Kosovu gotovo da ne postoji

>>Dačić: Balkanski savjet država u regiji nije nova Jugoslavija

Komentara 24

KA
Kameni
18:16 14.01.2013.

14.01.2013. u 14:37h Kum 2 je napisao/la: Može i Milanović skupa s njima u Srijedu,zaplesat jedno kolo. Kume kolo se ne plese vec igra-ples se plese a ne igra.

ZJ
zjerko44
18:44 14.01.2013.

mismo siti tebe borisu

SE
sestrićna
14:58 14.01.2013.

koja seljačija:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije