Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golema rupa

VIDEO Pogledajte kako cijela zgrada propada u zemlju

jackson9
Foto: AFP
1/2
29.01.2013.
u 11:52

Dosad smo vidjeli da ulice "progutaju" ljude i vozila, a sada smo dočekali i snimku na kojoj nestaje cijela zgrada.

Dosad smo vidjeli da ulice "progutaju" ljude i vozila, a sada smo dočekali i snimku na kojoj nestane cijela zgrada, piše Beijing Cream.

U kineskom gradu Guangzhou propala je zemlja ispod zgrade gdje su se obavljali građevinski radovi, a šest trgovina je nestalo u rupu. Prva rupa se pojavila oko 16 sati, a potom je nastala još jedna šest sati poslije.

U propadanju zgrade nitko nije ozlijeđen.

>>VIDEO Propala cesta i stvorila se rupa od četiri nogometna igrališta

 

Ključne riječi

Komentara 3

TA
tatamlata
17:23 29.01.2013.

"U japanskom gradu Guangzhou propala je zemlja ispod zgrade" - eto i mene su naljutili a vidim da nisam prvi ;) Novinaru kazna!

DE
dejure
15:52 29.01.2013.

Ovo mora da je poslijedica izgradnje podzemne garaže - to možda čeka i zagreb, ako se ne zaustavi bandića

KO
konoplja
16:16 29.01.2013.

Vrlo jednostavan odgovor, za ovo je kriva neplasnka gradnja, loše izveden kanalizacijski sustav, loše izvedena odvodnja oborinskih voda te podzemne vode. Obično se to dešava na mjestima gdje nisu bili prisutni inženjeri rudarstva i geologije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije