Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAHOTA U BRITANIJI

VIDEO Pogledajte jezivi trenutak kada je ovisnik izvukao majku iz auta i pobjegao s njenim kćerima

Youtube screenshot
11.06.2021.
u 15:53

Djevojčice još uvijek imaju noćne more, a jedna kćer je majci kasnije i rekla da ''ne može prestati razmišljati o tim zločestim muškarcima''

Doživotne traume obitelji iz Leedsa u Velikoj Britaniji ostavila su prošlog listopada dvojica narkomana koji su izvukli majku iz automobila i pobjegli s njenim trima kćerima.

Nakon što je majku 27-godišnji Ryan Fraser uočio kako izlazi iz svog automobila kako bi otišla kod frizera, zgrabio ju je za nogu i izvukao iz automobila i pobjegao s njenim kćerkama. Unatoč ozljedama koje i dan danas ima, hrabra majka je nekako ustala na noge i držala se za ručku automobila koliko je mogla, prenosi Daily Mail

Fraser je cijelo vrijeme zajedno s Andrewom Hallom vikao na djevojčice i pokušavao ih ušutkati, a nakon nekoliko stotina metara su ih i pustili van iz automobila i pobjegli. Sat vremena nakon sastali su se s još dvije žene i zapalili ukradeni automobil. 

Djevojčice još uvijek imaju noćne more, a jedna kćer je majci kasnije i rekla da ''ne može prestati razmišljati o tim zločestim muškarcima''. 

Fraser je zbog krađe i otmice osuđen na šest godina i pet mjeseci zatvora, dok je njegov suputnik Hall osuđen na 5 i pol godina zatvora. Žene koje su im pomagale u ovoj krađi su također dobile po tri i šest mjeseci kazne. 

- To je bio jako strašan događaj, ne mogu si ni zamisliti kako je to bilo gledati da nepoznati muškarci odlaze s tvojom djecom, kazao je istražitelj Naeem Khan koji je vodio ovaj slučaj.  

VIDEO Popuštaju se mjere: Kafići mogu raditi do ponoći, ukida se zabrana treniranja u zatvorenom...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije