Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmska potjera

VIDEO Pljačkaši banke tijekom potjere bacali novčanice na ulicu

golaci
AFP
14.09.2012.
u 08:10

Policija je na kraju uspjela uhvatiti lopove, a u potjeri nitko nije ozlijeđen

Američke televizije objavile su snimku policije u potjeri za dvojicom lopova u automobilu, koji su netom prije opljačkali banku u kalifornijskom gradu Santa Clarita. Pljačkaši su u jednom trenutku iz svog terenca Volvo bacali novac, što je slučajne prolaznike i stanovnike četvrti u kojima se potjera odvijala nagnalo da krenu na kolnik i pokušaju ugrabiti što više dolara.

Ne znamo je li riječ o čistom dobročinstvu ili pokušaju da se nastalim kaosom zaustavi policija, no lopovima je uspjelo bježati policiji najmanje 10 minuta. Volvo se dvaput zaustavljao prije no što ga je policija konačno blokirala i uhitila bjegunce.

Pravo je čudo da u potjeri nitko nije ozlijeđen. Policija je odbacila mogućnost da su razbojnici opljačkali banku kako bi potom novac podijelili građanima, a narednik Mike Parker iz losangeleske policije sretnicima koji su uspjeli ugrabiti koju novčanicu poručio je da je novac obilježen te ih zamolio da ga vrate.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rangojack
rangojack
08:47 14.09.2012.

Amateri ,su to lose isplanirali,i jos uz to su losi vozaci......

BE
bebinjo
09:26 14.09.2012.

haha a ti si kao najtraženiji pljačkaš u povjesti pa znaš kako sve to treba obaviti.. previše filmova gledaš...

OB
-obrisani-
09:45 14.09.2012.

...a građani navalili te stoje u redovima i čekaju satima kako bi mogli vratiti novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije